Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derin havuz görmek

Rüyada derin havuz görmek

Rüyada derin havuz görmek rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada derin havuz gördüyseniz:

  • Maddi manevi talepleri olan kişiler zamanınızı alıyor olabilir.

Rüyada derin bir havuz görmek güzel günler geçireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına rivayet eder.

Rüyada derin havuzda yüzmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok derin havuz görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada derin havuzda yüzdüğünü görmek Allah’ın sevgisini kazanacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, galibiyetlerinin artacağına tabir olunur.

Rüyada derin havuz görmek aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada derin havuza dalmak iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada derin havuza atlamak iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Rüyada derin bir havuzda yüzmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, yeni planlar yapacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments