Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derin bir havuz görmek

Rüyada derin bir havuz görmek

Rüyada derin bir havuz görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine alamet eder.

Rüyada derin bir havuz gördüyseniz:

  • Dinlenmeye daha çok vakit ayırmalısınız.

Rüyada derin bir havuz görmek para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, başarısının azalacağına inanılır.

Rüyada derin bir havuzda yüzmek sağlığın bozulma noktasına geleceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına yorulmaktadır.

Rüyada derin havuza atlamak kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada derin havuz görmek kısmetlerinin de kapanacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada derin havuzda yüzmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, kötü halin son bulacağına, yeni yerler göreceğine yorulur.

Rüyada derin havuzda yüzdüğünü görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada derin havuza dalmak mutlu ve huzurlu biri olacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına alamet eder.

Rüyada çok derin havuz görmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, yeniden sulh ortamının sağlanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments