Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derin denizde yüzmek

Rüyada derin denizde yüzmek

Rüyada derin denizde yüzmek maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, zor günlerin uzaklaşacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına delalettir.

Rüyada derin denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Gayretlerinizin boşa gitmediğini, maddi manevi veya fiziksel anlamda geri dönüşler aldığınızda daha iyi görebilirsiniz.

Rüyada derin olmayan denizde yüzmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada derin denizlerde yüzmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine yorulur.

Rüyada derin bir denizde yüzmek herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada derin bir denizde yüzdüğünü görmek kendisine olan güveninin azalacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde derinlerde yüzmek içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, aile hayatında sevinileceğine alamet eder.

Rüyada derin denizde yüzmek dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına alamet eder.

Rüyada derin havuzda yüzmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına delalettir.

Rüyada derin olmayan suda yüzmek iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments