Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deri siyah mont giymek

Rüyada deri siyah mont giymek

Rüyada deri siyah mont giymek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına delalet eder.

Rüyada deri siyah mont giymek gördüyseniz:

  • Dostlarınızla paylaşacak çok şeyiniz olabilir.

Rüyada deri siyah mont giymek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada siyah deri mont görmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine işarettir.

Rüyada yeni deri mont giymek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine inanılır.

Rüyada yeşil deri mont giymek büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, şansının hep açık olacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski deri mont giymek eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, iyi şartlara kavuşacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı deri mont giymek ondan şifa göreceğine, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine işarettir.

Rüyada beyaz deri mont giymek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına delalettir.

Rüyada deri mont giymek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments