Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski deri mont giymek

Rüyada eski deri mont giymek

Rüyada eski deri mont giymek ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada eski deri mont giymek gördüyseniz:

  • Daha olumlu konuşmanız durumun gerektirdiğinden daha olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada eski deri mont giymek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, büyük işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski deri mont görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada kahverengi deri mont giymek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada deri mont giymek İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine delalet eder.

Rüyada yeni deri mont giymek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil deri mont giymek makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı deri mont giymek kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına inanılır.

Rüyada deri siyah mont giymek kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments