Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deri mont giymek

Rüyada deri mont giymek

Rüyada deri mont giymek rahat bir döneme girileceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, yuva kuracağına, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada deri mont giymek gördüyseniz:

  • Yanlış alanlara para yatırabilirsiniz.

Rüyada kırmızı deri mont giymek daha kötü günler yaşayacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, önündeki engelleri aşamayacağına inanılır.

Rüyada eski deri mont giymek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada deri mont giymek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına delalet eder.

Rüyada beyaz deri mont giymek karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, geçmişi unutup geleceğine tabir olunur.

Rüyada deri siyah mont giymek bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına yorulur.

Rüyada yeşil deri mont giymek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni deri mont giymek sevinçli haberlerin geride kalacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kahverengi deri mont giymek yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments