Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah deri mont görmek

Rüyada siyah deri mont görmek

Rüyada siyah deri mont görmek onları kendi gözünden bile sakınacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah deri mont gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkileriniz yüzünden duygusal ilişkilerinizin uyumunu bozabilirsiniz.

Rüyada deri siyah mont giymek eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine delalet eder.

Rüyada siyah deri mont görmek başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına delalet eder.

Rüyada yeni deri mont giymek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına inanılır.

Rüyada deri mont denemek hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına alamet eder.

Rüyada eski deri mont giymek kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kahverengi deri mont giymek ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada eski deri mont görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına delalet eder.

Rüyada deri mont giymek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments