Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil deri mont giymek

Rüyada yeşil deri mont giymek

Rüyada yeşil deri mont giymek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, kötü kişilerden uzak durulacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yeşil deri mont giymek gördüyseniz:

  • Yaptığınız bazı şeylerden hoşlanmayan sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizde duygularınızı kontrol edemeyebilirsiniz.

Rüyada yeşil deri mont giymek işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz deri mont giymek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına delalettir.

Rüyada deri siyah mont giymek çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına rivayet eder.

Rüyada yeni deri mont giymek yaşanan yokluğun biteceğine, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kahverengi deri mont giymek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı deri mont giymek mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına delalettir.

Rüyada deri mont giymek lüksünün artacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski deri mont giymek iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, girilen yolda zarar edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments