Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dereye girmek

Rüyada dereye girmek

Rüyada dereye girmek kendisi için isabetli adımlar atacağına, dikkat çekeceğine, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, edilen duaların karşılığını bulacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, özel hayatında mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada dereye girmek gördüyseniz:

  • Belli sırların saklanması konusu büyük önem taşıyor.

Rüyada derenin içine girmek prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine işarettir.

Rüyada soğuk dereye girmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına alamet eder.

Rüyada dere içine girmek eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine işarettir.

Rüyada çamurlu dereye girmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, yeni bir hayata başlayacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dereye girmek günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine yorulur.

Rüyada temiz bir dere görmek başını yastığa daha rahat koyacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına delalettir.

Rüyada yeşil renkli dere görmek amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına yorulur.

Rüyada temiz derede yüzmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, büyük bir mala sahip olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments