Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renkli dere görmek

Rüyada yeşil renkli dere görmek

Rüyada yeşil renkli dere görmek rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, zamandan da kar edeceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, hayır duaları alacağına delalet eder.

Rüyada yeşil renkli dere gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında önemli kararlar alabilirsiniz Bir arkadaşınızın büyük bir ricası olabilir.

Rüyada yeşil renkli dere görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, üstün başarılar alacağına işarettir.

Rüyada yeşil dere görmek huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına işarettir.

Rüyada yeşillik ve dere görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada dere ve yeşillik görmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil akan dere görmek rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına yorulur.

Rüyada yeşillik dere görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renk yüzük görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil ve beyaz renkler görmek neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, üzüleceğine ve kırılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments