Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derenin içine girmek

Rüyada derenin içine girmek

Rüyada derenin içine girmek yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, eline haram para geçeceğine, istediği başarıya kavuşacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada derenin içine girmek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi sır olarak saklamanızda fayda var.

Rüyada soğuk dereye girmek düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine rivayet eder.

Rüyada çamurlu dereye girmek olumsuz olaylarla karşılaşacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada dere içine girmek kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dereye girmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, başarılı bir insan olacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada derenin içine girmek büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, yenisinin başlayacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine delalet eder.

Rüyada arabayla dereye uçmak işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamurlu dere görmek iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına yorulmaktadır.

Rüyada dere ve yılan görmek sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments