Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dereden düşmek

Rüyada dereden düşmek

Rüyada dereden düşmek içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, çok kötü günler yaşayacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dereden düşmek gördüyseniz:

  • Sizi anlamsız veya içerisinden çıkılması zor konularda tartışmaya çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada çamurlu dereye düşmek hayallerde değişiklikler olacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada boklu dereye düşmek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine yorulur.

Rüyada kirli dereye düşmek hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine delalet eder.

Rüyada dereye düşmek hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına alamet eder.

Rüyada dereden düşmek kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına inanılır.

Rüyada bulanık dereye düşmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabayla dereye düşmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, zenginliği bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada derenin içine düşmek ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, iflasın eşiğine geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments