Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda dalmak

Rüyada suda dalmak

Rüyada suda dalmak ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, yeni bir başlangıç yapmaya, işinin ehli olacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada suda dalmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir.

Rüyada suda dalmak sıkıntılı zamanların geride kalacağına, rahat ettirecek bir işe girileceğine, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyun içine dalmak çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, çok iyi bir duruma geleceğine, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine alamet eder.

Rüyada deniz dalmak tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada daldan dala uçmak eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada denize dalmak yüzmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada havuz dalmak malına gelecek zarara, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada daldan armut toplamak sorunların çözüm bulacağına, saygınlığının artacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalda hurma görmek işlerinde başarısızlığa düşeceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments