Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dere üzerinde yürümek

Rüyada dere üzerinde yürümek

Rüyada dere üzerinde yürümek yüksek moralli olacağına, ticarette başarılı olacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dere üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Evliyseniz evinizde bir mutluluk yaşamanız, eşinizin sizi mutlu edecek birşey yapması ya da evinizde normal üstü bir maddi bolluk olması mümkündür.

Rüyada derede yürüdüğünü görmek epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, sıkıntılarından arınacağına delalettir.

Rüyada derede yürümek hayırlı bir işe adım atılacağına, yaklaşan güzel günlere, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dere üzerinde yürümek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine delalettir.

Rüyada derenin içinde yürümek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada dere boyu yürümek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada temiz derede yürümek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, kafasının da rahat edeceğine, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına delalet eder.

Rüyada dere kenarında yürümek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına işaret etmektedir.

Rüyada akan derede yürümek kişinin hayatının değişeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments