Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dere kenarından yürümek

Rüyada dere kenarından yürümek

Rüyada dere kenarından yürümek yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, tatsız haberlerin alınacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dere kenarından yürümek gördüyseniz:

  • İş birliğine açık olmalı, yardım edilmesi gereken konulardan kaçmamalısınız.

Rüyada dere kenarında yürümek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına delalettir.

Rüyada dere kenarından yürümek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada dere kenarında piknik yapmak ferah bir haneye sahip olunacağına, büyük adımlar atacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada dere kenarında bebek görmek bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına işaret eder.

Rüyada dere kenarında uyumak sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, doğru yolu bulacağına işaret eder.

Rüyada dere kenarında namaz kılmak bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dere kenarında çamaşır yıkamak kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, sebep olacağına, bilgi ile donanacağına tabir olunur.

Rüyada dere kenarından geçmek aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments