Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dere içinde yürümek

Rüyada dere içinde yürümek

Rüyada dere içinde yürümek işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına inanılır.

Rüyada dere içinde yürümek gördüyseniz:

  • Kendinizi daha iyi hissedeceğiniz değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada derenin içinden yürümek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine delalet eder.

Rüyada dere içinde yürümek çok iyi yerlere geleceğine, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada derenin içinde yürümek borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz derede yürümek ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına yorulur.

Rüyada dere kenarında yürümek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada dere kenarından yürümek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada derede yürümek ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine tabir olunur.

Rüyada dere üzerinde yürümek çeşitli gelişmeler yaşayacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments