Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dereden kurtarmak

Rüyada dereden kurtarmak

Rüyada dereden kurtarmak karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, sorunlarını teker teker aşacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dereden kurtarmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir kişi ilginç bir alternatif sunabilir.

Rüyada dereden birini kurtarmak ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, işlerinin yarım kalacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dereye düşen çocuğu kurtarmak uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada dereden kurtarmak atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına işaret etmektedir.

Rüyada derede boğulan birini kurtarmak ihanet göreceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine işaret eder.

Rüyada dereye düşen birini kurtarmak geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına delalettir.

Rüyada dereden para toplamak işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, gerekirse özür dileneceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada derede sel görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada kirli dereden geçmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments