Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derede elle balık tutmak

Rüyada derede elle balık tutmak

Rüyada derede elle balık tutmak sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına delalet eder.

Rüyada derede elle balık tutmak gördüyseniz:

  • Herhangi bir ard niyetiniz olmasa bile davranışlarınız yanlış değerlendirilebilir.

Rüyada derede elle balık tutmak hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dereden elle balık tutmak başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına inanılır.

Rüyada derede balık tutmak hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına inanılır.

Rüyada dereden balık tutmak güzel fırsatların elde edileceğine, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, güvensizlik duymaya işaret eder.

Rüyada bulanık derede balık tutmak maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada balığı elle tutmak elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına alamet eder.

Rüyada denizden elle balık tutmak uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, anne babayla ters düşüleceğine, bolluk ve bereket elde edeceğine yorulur.

Rüyada suda elle balık tutmak manevi mutluluğu tadacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments