Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derede yürüdüğünü görmek

Rüyada derede yürüdüğünü görmek

Rüyada derede yürüdüğünü görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, fırsatların elden kaçacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına yorulur.

Rüyada derede yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Evle ilgili konular veya aile ilişkileri yorucu ya da yıpratıcı olabilir.

Rüyada derede yürüdüğünü görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dere boyu yürümek canının derdine düşeceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dere içinde yürümek güzel günler görüleceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derede yürümek birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, günahtan temizlenmeye, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına rivayet eder.

Rüyada derenin içinden yürümek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada temiz derede yürümek kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına delalettir.

Rüyada dere üzerinde yürümek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine delalet eder.

Rüyada derenin içinde yürümek maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments