Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boklu dere görmek

Rüyada boklu dere görmek

Rüyada boklu dere görmek işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada boklu dere gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce diğerlerinin ne yapacağını gözlemlemelisiniz.

Rüyada derede boğulmaktan kurtulmak sıkıntı ile geçimini sağlamaya, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada derede boğulan birini görmek yaşamın kolay hale geleceğine, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine işarettir.

Rüyada derede boğulan birini kurtarmak sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Rüyada derede boğulmak özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada boklu dereye düşmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, çok mutlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada derede birinin boğulduğunu görmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, işinin ehli durumuna geleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boklu dere görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına yorulur.

Rüyada derede boğulduğunu görmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, esenliğe kavuşacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments