Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alabalık satın almak

Rüyada alabalık satın almak

Rüyada alabalık satın almak herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, hayatından razı geleceğine, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada alabalık satın almak gördüyseniz:

  • Tüm iletişim konularında zorlanacaksınız.

Rüyada alabalık satın almak tecrübesi olmayan yollara gireceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine rivayet eder.

Rüyada büyük alabalık yakalamak elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına delalettir.

Rüyada kızarmış alabalık görmek sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, mutluluğunu çoğaltacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı alabalık görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, işe başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada alabalık görmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hak yolundan uzaklaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına delalettir.

Rüyada alabalık yakalamak hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük alabalık görmek gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına tabir olunur.

Rüyada alabalık yemek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments