Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derece almak

Rüyada derece almak

Rüyada derece almak istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, bazen fakirlik görüleceğine, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine işarettir.

Rüyada derece almak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde yaşanan sorunlara yeterli ilgiyi göstermemeniz veya problemli durumlara rağmen, belli bir noktada kalmasını ummanız gerçek durumla bağdaşmayabilir.

Rüyada aşırı derecede kusmak evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine işaret eder.

Rüyada sınavda derece yapmak haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada aşırı derecede çikolata yemek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada derece görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine işarettir.

Rüyada derece almak emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Rüyada dereceye girmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, derde ve kedere düşeceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına delalettir.

Rüyada aşırı derecede ağlamak bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına yorulur.

Rüyada aşırı derecede su içmek kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments