Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşırı derecede ağlamak

Rüyada aşırı derecede ağlamak

Rüyada aşırı derecede ağlamak sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, insanlara iş öğreteceğine, projenin gerçekleştirileceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşırı derecede ağlamak gördüyseniz:

  • Uzlaşma veya anlaşma sağlanması gereken çok sayıda ilişki veya iş birliği söz konusu olabilir.

Rüyada aşırı derecede ağlamak işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aşırı derecede çikolata yemek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada aşırı derecede su içmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına inanılır.

Rüyada aşırı derecede kusmak maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada aşırı derecede gülmek ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına işaret eder.

Rüyada dereceye girmek çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada derece almak iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine alamet eder.

Rüyada dereceli gözlük görmek zamanla daha çok para elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments