Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dere sesi duymak

Rüyada dere sesi duymak

Rüyada dere sesi duymak kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, rahat bir hayat süreceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Rüyada dere sesi duymak gördüyseniz:

  • Bazı seçimler yapmak için kendinizi zorlamak zorunda değilsiniz.

Rüyada dere sesi duymak malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı kadın sesi duymak ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada fren sesi duymak anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine alamet eder.

Rüyada zılgıt sesi duymak rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, her zaman iyilikleriyle anılacağına delalettir.

Rüyada süpürge sesi duymak uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada meleklerin sesini duymak yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına işaret eder.

Rüyada kalbinin sesini duymak çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hoca sesi duymak sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments