Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalbinin sesini duymak

Rüyada kalbinin sesini duymak

Rüyada kalbinin sesini duymak kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, huzurunu kaybedeceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalbinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Kazanan taraf siz olacaksınız.

Rüyada kalbinin sesini duymak çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş annenin sesini duymak eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, başarıya giden yollarının açılacağına rivayet eder.

Rüyada tekbir sesleri duymak çok güzel bir projenin geçirileceğine, her şeyin sarpa saracağına, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakının sesini duymak hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına işarettir.

Rüyada evliya sesi duymak daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada annesinin sesini duymak kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine inanılır.

Rüyada bir ses duymak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayrıldığın sevgilinin sesini duymak hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, imkanlarının artacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments