Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dere kenarında çamaşır yıkamak

Rüyada dere kenarında çamaşır yıkamak

Rüyada dere kenarında çamaşır yıkamak uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, saygısını toplayacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada dere kenarında çamaşır yıkamak gördüyseniz:

  • Sonunda insanlar size hak ettiğiniz gibi davranmaya başlıyorlar.

Rüyada dere kenarında çamaşır yıkamak umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada dere kenarında uyumak borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine tabir olunur.

Rüyada dere kenarında namaz kılmak büyük maddi zararlara uğrayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına tabir olunur.

Rüyada dere kenarında bebek görmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine işarettir.

Rüyada dere kenarı görmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dere kenarında gezmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine tabir olunur.

Rüyada dere kenarında yürümek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada dere kenarından geçmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments