Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dere kenarında görmek

Rüyada dere kenarında görmek

Rüyada dere kenarında görmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada dere kenarında gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumaya çalışmalısınız.

Rüyada dere kenarında olduğunu görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dere kenarından yürümek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dere kenarında çamaşır yıkamak dolayısıyla da imkanlarının artacağına, şifa edineceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dere kenarında uyumak sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dere kenarında yürümek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dere kenarında ev görmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine delalettir.

Rüyada dere kenarında oturmak birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, kazançlı bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada dere kenarında görmek hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, manevi olarak hasar alınacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments