Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dere kenarında yılan görmek

Rüyada dere kenarında yılan görmek

Rüyada dere kenarında yılan görmek yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, umutlarının yarım kalmayacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada dere kenarında yılan gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ya da parasal akışı ilgilendiren konularda rahatsız edici ufak tefek olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada dere kenarında yılan görmek rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dere kenarından yürümek maddi açıdan zarar edileceğine, hayırlı haberler duyacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada dere kenarında yatmak kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına yorulur.

Rüyada dere kenarında yürümek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine yorulur.

Rüyada dere kenarında namaz kılmak maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dere kenarı görmek o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada dere kenarından geçmek o kapıyı kapatacağına, yeni mekânlara gireceğine, Neşeli ve huzurlu bir geleceğe inanılır.

Rüyada dere kenarında görmek isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments