Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dere kenarında olduğunu görmek

Rüyada dere kenarında olduğunu görmek

Rüyada dere kenarında olduğunu görmek yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada dere kenarında olduğunu gördüyseniz:

  • Açıkçası, sonuçta ne olacağını, sizin olaylara vereceğinz tepkinin ayarı belirleyecek.

Rüyada dere kenarında görmek onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, yarınlarına umutla bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada dere kenarından geçmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dere kenarında piknik yapmak yollarının açılacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dere kenarında yatmak karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, psikolojik olarak toparlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dere kenarından yürümek aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dere kenarında yılan görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, başarıya ulaşacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dere kenarında ağaç görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine rivayet eder.

Rüyada dere kenarında bebek görmek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments