Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dere kenarında bebek görmek

Rüyada dere kenarında bebek görmek

Rüyada dere kenarında bebek görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, zor durumların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada dere kenarında bebek gördüyseniz:

  • Maddi, yaratıcılık gerektiren veya aşk hayatınızla ilgili konularda veya girişimlerinizde inisiyatif kullanmanızda fayda var.

Rüyada dere kenarında bebek görmek her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dere kenarında çamaşır yıkamak iyi halini yitireceğine, boş yere korku duyulacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada dere kenarında uyumak müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına inanılır.

Rüyada dere kenarında ağaç görmek sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, sevdiğine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dere kenarından yürümek yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada dere kenarında gezmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, gözünün yaşını sileceğine, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada dere kenarında yürümek sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dere kenarında mezar görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments