Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dere kenarında ev görmek

Rüyada dere kenarında ev görmek

Rüyada dere kenarında ev görmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, mutlu ve keyifli hissedeceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada dere kenarında ev gördüyseniz:

  • Akışta kalmanızda fayda var.

Rüyada dere kenarında ev görmek dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, iyilik ve güzellik bulacağına tabir olunur.

Rüyada dere kenarında bebek görmek dünya malına kavuşulacağına, hayatının düzene gireceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada dere kenarında yılan görmek zorluklarının kalmayacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada dere kenarında görmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dere kenarı görmek yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, sağlam bir kariyer edineceğine, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada dere kenarında namaz kılmak işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada dere kenarında mezar görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dere kenarında oturmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments