Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dere kenarında mezar görmek

Rüyada dere kenarında mezar görmek

Rüyada dere kenarında mezar görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, stresini atacağına alamet etmektedir.

Rüyada dere kenarında mezar gördüyseniz:

  • İşinizle veya önemsediğiniz bazı konularla ilgili değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada dere kenarında mezar görmek başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dere kenarında namaz kılmak bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada dere kenarından geçmek elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine işarettir.

Rüyada dere kenarında koşmak elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına delalet eder.

Rüyada dere kenarında gezmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine işarettir.

Rüyada dere kenarında yatmak atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dere kenarında ağaç görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine tabir olunur.

Rüyada dere kenarında yürümek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments