Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dere kenarında gezmek

Rüyada dere kenarında gezmek

Rüyada dere kenarında gezmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, yeni malların alınacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına işaret eder.

Rüyada dere kenarında gezmek gördüyseniz:

  • Ani tepkilerin yaratabileceği maddi krizleri hesaba katarak hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada dere kenarında gezmek kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dere kenarında oturmak ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, rütbe edineceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine inanılır.

Rüyada dere kenarında olduğunu görmek güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına delalet eder.

Rüyada dere kenarında çamaşır yıkamak kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine delalet eder.

Rüyada dere kenarında namaz kılmak ailede rızık yokluğuna düşeceğine, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada dere kenarında yürümek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada dere kenarında ağaç görmek sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına işaret eder.

Rüyada dere kenarında ev görmek günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, eğlenceli günler geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments