Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi ölüm anını görmek

Rüyada kendi ölüm anını görmek

Rüyada kendi ölüm anını görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, hacetinizin giderilmesine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine işarettir.

Rüyada kendi ölüm anını gördüyseniz:

  • Sizi dolduruşa getirmek isteyebilirler.

Rüyada ölüm anını yaşamak çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada ölüm anını hissetmek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının ölüm anını görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, hoş muhabbette olacağına işarettir.

Rüyada kendi ölüm anını görmek ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada bir kişinin ölüm anını görmek saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinin ölüm anını görmek hastalıklarının son bulacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kendinin ölüm anını görmek daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine inanılır.

Rüyada ölüm anını görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, projelerinin engellenmeye çalışılacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments