Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda deprem olduğunu görmek

Rüyada suda deprem olduğunu görmek

Rüyada suda deprem olduğunu görmek dinde bilginleşeceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine yorulur.

Rüyada suda deprem olduğunu gördüyseniz:

  • İlerlemek, sonlandırmak ya da geri planda kalmak istediğine karar verecek olan sizsiniz.

Rüyada suda deprem olduğunu görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada deprem duymak sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine işarettir.

Rüyada okulda deprem olduğunu görmek acı tecrübeler edineceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, işlerini büyüteceğine delalettir.

Rüyada deprem oldu unu görmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına inanılır.

Rüyada evinin depremde yıkıldığını görmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deprem yeri görmek ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, insanların hayır dualarını alacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına işaret eder.

Rüyada deprem olacağını bilmek etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada depremle sarsılmak onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments