Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem sarsıntısını görmek

Rüyada deprem sarsıntısını görmek

Rüyada deprem sarsıntısını görmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada deprem sarsıntısını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda yenilikler var.

Rüyada deprem sarsıntısı hissetmek çok hayırlı kazançların elde edileceğine, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada deprem sarsıntısı olduğunu görmek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada deprem sarsıntısı yaşamak ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine tabir olunur.

Rüyada deprem sarsıntısını görmek çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada deprem sarsıntısı görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, umutlarını kaybedeceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine alamet eder.

Rüyada deprem sarsıntı görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine delalettir.

Rüyada şiddetli sarsıntı görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde sarsıntı görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments