Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem sarsıntı görmek

Rüyada deprem sarsıntı görmek

Rüyada deprem sarsıntı görmek bilincin artacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, alım gücünün artmasına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada deprem sarsıntı gördüyseniz:

  • Zorlayıcı görüşmelerden kaçınmalısınız.

Rüyada deprem sarsıntı görmek fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada deprem sarsıntısı hissetmek onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına delalet etmektedir.

Rüyada deprem sarsıntısını görmek huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine yorulur.

Rüyada deprem sarsıntısı görmek hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada deprem sarsıntısı yaşamak aile hayatının sorunsuz olacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına alamet eder.

Rüyada deprem sarsıntısı olduğunu görmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, geleceğe olan inancını yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde sarsıntı görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, moralinin bozulacağına işarettir.

Rüyada yer sarsıntısı olduğunu görmek kötü ve hasta günler geçireceğine, anlaşmalardan cayılacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments