Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şiddetli sarsıntı görmek

Rüyada şiddetli sarsıntı görmek

Rüyada şiddetli sarsıntı görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, yokluğun biteceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada şiddetli sarsıntı gördüyseniz:

  • Huzur ortamını sağlamak için sakin kalmak gerekiyor.

Rüyada şiddetli sarsıntı görmek başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, anne baba duası alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada deprem sarsıntı görmek büyük bir servete kavuşacağına, onları rahat ettireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına yorulur.

Rüyada yer sarsıntısı hissetmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, büyük başarılara kazanılacağına alamet eder.

Rüyada deprem sarsıntısı görmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, cebinin para göreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada sarsıntısı görmek kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada deprem sarsıntısı olduğunu görmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına inanılır.

Rüyada deprem sarsıntısı hissetmek yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine alamet eder.

Rüyada deprem sarsıntısını görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments