Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarsıntısı görmek

Rüyada sarsıntısı görmek

Rüyada sarsıntısı görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, ilişkiye huzurun geleceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, çok önemli noktalara geleceğine, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarsıntısı gördüyseniz:

  • Bazı kişiler aniden sizin belli plan veya programlarınızın arkasında olduklarını söyleyebilirler.

Rüyada şiddetli sarsıntı görmek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, alın terinin karşılığını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yer sarsıntısı olduğunu görmek düşmanlıkların biteceğine, rahat bir döneme girileceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yer sarsıntısı hissetmek kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına delalettir.

Rüyada sarsıntısı görmek kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye tabir olunur.

Rüyada evde sarsıntı görmek bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine alamet eder.

Rüyada deprem sarsıntısı hissetmek kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, evinde bereketin eksik olmayacağına, ağzının tadının bozulacağına işarettir.

Rüyada yer sarsıntısı görmek illet hastalıklara tutulmayacağına, onların güvenini sarsacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına işarettir.

Rüyada hafif yer sarsıntısı görmek kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments