Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem olmuş görmek

Rüyada deprem olmuş görmek

Rüyada deprem olmuş görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine delalet eder.

Rüyada deprem olmuş gördüyseniz:

  • İlerlemenize katkısı olacak şeyler öğrenmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada depremden görmek girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, mallarının da hayırlı olacağına, üzüntülerin daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deprem olup binanın yıkıldığını görmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada sel ve deprem görmek büyük problemler yaşanacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada depremden korkmak çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada depremle sarsılmak keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada deprem ve fırtına görmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, rahat bir hayat süreceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına yorulur.

Rüyada depremde yıkılmış ev görmek zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, huzurunun yerine geleceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada depremle evinin yıkıldığını görmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments