Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tribünde maç izlemek

Rüyada tribünde maç izlemek

Rüyada tribünde maç izlemek üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tribünde maç izlemek gördüyseniz:

  • Dürüst konuşmalar bir ilişkinizin istikrar kazanmasını sağlayabilir.

Rüyada tribünde maç izlemek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tribünde olmak daha çok saygı ve destek göreceğine, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tribün görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, kişinin rahat nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tribünde oturmak eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada statta maç izlemek işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada tenis maçı izlemek bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, imkanlarının genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada maç izlemek patron koltuğuna geçeceğine, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, korkularının üzerine gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada basketbol maçı izlemek herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments