Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada defile izlemek

Rüyada defile izlemek

Rüyada defile izlemek gönülsüzce bir yere gideceğinize, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine delalettir.

Rüyada defile izlemek gördüyseniz:

  • Neler yapılması gerektiği konusunda planlı ilerlemelisiniz.

Rüyada defile izlemek ticarette zarar edeceğine, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına delalettir.

Rüyada defileye çıkmak en büyük acılarının dineceğine, kazancının günden güne çok artacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına işaret etmektedir.

Rüyada defile yapmak işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada defilede olmak kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına tabir olunur.

Rüyada yangını izlemek endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına işarettir.

Rüyada uyuyan birini izlemek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine rivayet eder.

Rüyada telefonda video izlemek bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde film izlemek ev taşımaya, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments