Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem haberi görmek

Rüyada deprem haberi görmek

Rüyada deprem haberi görmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, açların doyacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deprem haberi gördüyseniz:

  • Başkalarının sorumluluklarını üstlenmeniz veya görevlerini yüklenmeniz için ortada hiçbir sebep görünmüyor.

Rüyada deprem haberi duymak büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada deprem haberi görmek çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada deprem olacak haberi almak muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada deprem haberi almak el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada deprem olacağını haber almak sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine yorulur.

Rüyada birini depremden kurtarmak maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada deprem olup binanın yıkıldığını görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada deprem fırtına görmek endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments