Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem olacağını haber almak

Rüyada deprem olacağını haber almak

Rüyada deprem olacağını haber almak ev sahibi olunacağına, rızkın genişlemesine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada deprem olacağını haber almak gördüyseniz:

  • Başladığınız işleri yarım bırakmayın.

Rüyada deprem olacağını haber almak yolunda huzurla devam edeceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına tabir olunur.

Rüyada deprem olacak haberi almak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada deprem haberi duymak elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, daima afiyette olacağına delalet eder.

Rüyada deprem haberi almak muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada deprem haberi görmek en tepkedeki kimse olacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına inanılır.

Rüyada yangın ve deprem görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına delalet eder.

Rüyada deprem ve hortum görmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, iç sıkıntısına işarettir.

Rüyada camide deprem görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, istediği evde oturacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments