Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini depremden kurtarmak

Rüyada birini depremden kurtarmak

Rüyada birini depremden kurtarmak cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini depremden kurtarmak gördüyseniz:

  • Aileden birinin hastalığı sizi son kötü etkileyebilir.

Rüyada depremden insan kurtarmak düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada depremden birini kurtarmak uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Rüyada birini depremden kurtarmak kurulu düzeninin olacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada depremde birini kurtarmak bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada depremde insan kurtarmak hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada depremden bebek kurtarmak başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına inanılır.

Rüyada deprem anını yaşamak iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, adının tüm dünyaya yayılacağına delalettir.

Rüyada deprem ve para görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, hayata küseceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments