Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem anını görmek

Rüyada deprem anını görmek

Rüyada deprem anını görmek yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, helal rızka kavuşacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına alamet eder.

Rüyada deprem anını gördüyseniz:

  • Belli işleri özel bir yolla ele almak konusunda istekli olabilirsiniz.

Rüyada deprem anını yaşamak en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada deprem anını görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski anıları görmek hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına delalet eder.

Rüyada kıyamet anını yaşamak çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının ölüm anını görmek alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına rivayet eder.

Rüyada anıları görmek sorunların zor bir durum yaşatacağına, yakın çevresine fikir danışacağına, sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ölüm anını görmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çaresiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinin ölüm anını görmek çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments