Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anı görmek

Rüyada anı görmek

Rüyada anı görmek sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine, hayırlı işe, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına işaret eder.

Rüyada anı gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek için para harcamak zorunda değilsiniz unutmayın.

Rüyada ölüm anı yaşamak işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, hayata küsecek duruma geleceğine inanılır.

Rüyada ölüm anını yaşamak maddi konuların ferahlığa çıkacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada deprem anını görmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüm anını görmek borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine işaret eder.

Rüyada kendinin ölüm anını görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya yorulmaktadır.

Rüyada eşek anırması görmek karısı şile arasının çok iyi olacağına, hem yıpranacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına alamet eder.

Rüyada öldüğü anı görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, ortağından ayrılacağına tabir olunur.

Rüyada bir kişinin ölüm anını görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, söz sahibi olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments