Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem altında kalmak

Rüyada deprem altında kalmak

Rüyada deprem altında kalmak dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, mutluluğunun da artacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı delalettir.

Rüyada deprem altında kalmak gördüyseniz:

  • Yolculuklardan en azından bir fayda göremeyebilirsiniz.

Rüyada deprem enkazı altında kalmak işlerinde başarı elde edeceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deprem altında kalmak başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada depremde göçük altında kalmak eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada deprem altında kaldığını görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine rivayet eder.

Rüyada depremde evin altında kalmak içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine rivayet eder.

Rüyada depremin altında kalmak günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada depremde enkaz altında kalmak sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına inanılır.

Rüyada depremde sağ kalmak sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments