Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem altında kaldığını görmek

Rüyada deprem altında kaldığını görmek

Rüyada deprem altında kaldığını görmek hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada deprem altında kaldığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda yanlış tutumlara girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada depremde evin altında kalmak ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine işaret eder.

Rüyada deprem altında kaldığını görmek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına inanılır.

Rüyada deprem enkazı altında kalmak hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına delalettir.

Rüyada depremin altında kalmak sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada depremde enkaz altında kalmak sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine delalet eder.

Rüyada deprem altında kalmak borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına tabir olunur.

Rüyada depremde göçük altında kalmak yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada depremde sağ kalmak karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments