Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde gemide olmak

Rüyada denizde gemide olmak

Rüyada denizde gemide olmak iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına, dertlerin günden güne artacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde gemide olmak gördüyseniz:

  • İlerlemeye başlamadan önce kendiniz dahil çevrenizdeki herkesin niyetini açıkça kavramaya gayret etmelisiniz.

Rüyada gemi ve deniz görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına delalet eder.

Rüyada denizde beyaz gemi görmek bol muhabbette olacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada denizde gemide görmek kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine delalet eder.

Rüyada fırtınalı denizde gemi görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, nasibin bollaşacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada deniz içinde gemi görmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına işaret eder.

Rüyada denizde gemide gitmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada denizde gemi batması görmek mesleğindeki statüsünün de artacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine alamet eder.

Rüyada denizde yüzmek ve gemiye binmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments